Igor Sirotinsky


Igor Sirotinsky is een Russische klassieke gitarist, luitist, arrangeur en componist. Hij werd geboren in de stad Oefa en studeerde aan het Republikeinse Gimnasium-College of Music (Wit-Rusland) en het Koninklijk Conservatorium van Gent, België.


Tijdens zijn studie won hij verschillende nationale en internationale wedstrijden zoals het internationale "guitar festival", de wedstrijd "Guitar Virtuosos", Grand Prix bij de eerste all-russische wedstrijd voor jonge muzikanten, de 2e prijs bij de wedstrijd "Moskou ontmoet vrienden" georganiseerd door Vladimir Spivakov's Charitable Foundation, 2e prijs op de 3e Baltic Guitar Competition, 1e prijs op het Guitar Art Festival in Belgrado (Servië). In 2010 had hij zijn première op de Wit-Russische nationale radio met een nieuw werk voor gitaar en orkest door een van de toonaangevende componisten van Wit-Rusland Galina Gorelova.

 

Igor Sirotinsky trad op in Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Litouwen, Servië, Montenegro en Roemenië. In 2014 nam hij zijn debuutalbum op met muziek van Wit-Russische componisten van XVI-XXI cc.


 COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED   DE CULTUURLOFT

Igor Sirotinsky


donderdag

27 september 2018

om 20u15


inkom 15€

60+ 14€

  studenten 12€

 


reserveren via de website of info@decultuurloft.be

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS