Les Heureux Moments

Het thema "archipel" is onze rode draad

Een eiland, zo groot of klein, is een geïsoleerd oppervlak, omringd door de zee. Een eiland is onbewoond of niet, vlak of heuvelachtig, bedekt met rotsen of met zand, woestijnachtig of groen, warm of koud,... Het is een nauwkeurig afgebakende ruimte die voor de ene bewoner een schuilplaats, voor de ander een gevangenis kan betekenen. Of het eiland is mischien wel een ingebeelde, paradijselijke plek.


Het concert is opgebouwd rond het idee van een bezoek aan een archipel, een eilandengroep: het repertoire is opgesplitst in kleine stukjes, kleine eilandjes die we aan de horizon zien opduiken tijdens de uitvoering. Op elk eiland houden we even halt om van het klimaat en landschap te proeven.


"Bon voyage..."


Myriam Graulus

In 2007 sticht ze het duo Mythos met de Japanse pianiste Tomoko Honda en in 2011 het duo Les Heureux Moments met Pascale Simon. Een jaar later wordt ze ook lid van fluitensemble Vibrations.

Ze geeft regelmatig meestercursussen en concerten in Cordoba (Spanje), Livorno (Italië), Enschede (Nederland), Universidad de Xalapa (Mexico) en Quito (Ecuador) voor het Zuid Amerikaand Fluit Festival.


Pascale SImon

Pascal Simon doceert fluit en traverso aan de Muziekacademie van Sint-Lambrechts-Woluwe. Sinds 2002 geeft ze kamermuziek- en fluitdidactiekles aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Met Myriam Graulus vormt ze sinds 2011 het duo Les Heureux Moments.

In 2015 sticht ze het Fluitensemble Vibrations waarbij het accent ligt op een originele combinatie van eigen creaties, barokke en hedendaagse werken en improvisatie.COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED   DE CULTUURLOFT

Les Heureux Moments


donderdag

22 november 2018

om 20u15


inkom 15€

60+ 14€

  studenten 12€


reserveren via de website of info@decultuurloft.be

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS