Yanna Penson en Jan Heynderickx

Piano - vierhandig

 

Yanna Penson werd geboren in Gent in 1990 in een muzikaal gezin. Op vierjarige leeftijd begon Yanna piano te spelen. Aanvankelijk gaf haar moeder haar les. Tussen 2003 en 2010 studeerde ze bij Heidi Hendrickx en Levente Kende, eerst in de muziekacademie van Antwerpen en vervolgens aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar ze eveneens haar Bachelordiploma behaalde.

Vanaf september 2010 studeerde ze bij Vitaly Samoshko aan het Conservatorium van Gent, waar ze in 2012 haar Masterdiploma behaalde met Grootste Onderscheiding voor piano. In september 2013 kreeg Yanna de kans om een aanvullende Masteropleiding te volgen aan het Mannescollege in New York, bij pianiste Eteri Andjaparidze, dankzij de steun van Fulbright en de BAEF, dit gedurende één jaar.

 

Jan Heynderickx (°1986, Brugge) begon zijn muzikale studies aan het Brugse Muziekconservatorium. Hij kreeg er les van Joost Vanmaele (piano) en Arne Deforce (kamermuziek). In 2004 behaalde hij er de einddiploma’s piano en kamermuziek, beide met de grootste onderscheiding. Hij werd laureaat van de wedstrijden Axion Classics (2004), Stephan De Jonghe (2006) en Lions Club (2007).

Jan Heynderickx studeerde aanvankelijk piano aan het Lemmensinstituut (bijJan Vermeulen) en later aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen (bij Levente Kende en Heidi Hendrickx), waar hij zijn masterdiploma behaalde.

In 2012 studeerde hij aan het Lemmensinstituut met grootste onderscheiding af als master-na-Master Piano (bij Jan Vermeulen) en master Kamermuziek.

 

 

 

CONCERT MET YANNA PENSON EN JAN HEYNDRICKX

KAN NIET DOORGAAN !!!!

 

WE HOUDEN U NOG VERDER OP DE HOOGTE

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED DE CULTUURLOFT

Yanna Penson & Jan Heynderickx

AFGELAST

 

 

donderdag

6 december 2018

om 20u15

 

inkom 15€

60+ 14€

studenten 12€

 

reserveren via de website of info@decultuurloft.be

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS