ARN VAN WIJMEERSCH

 

We zijn altijd blij als we een uitzonderlijk talent mogen voorstellen. Om het even in welke kunstdiscipline proberen wij jonge mensen aan het publiek voor te stellen. Arn Van Wijmeersch is zo een jong talent dat onze aandacht verdient. Hij is multi-disciplinair bezig, maar zijn tekenen, illustreren krijgt nu even voorrang.

 

Arn Van Wijmeersch studeerde in 2017 af als PBA in de Beeldende Vormgeving met een specialisatie in Illustratie aan de Luca School of Arts Campus. Zijn eindwerk bestaat uit een bundeling van autobiografische comics over een illustrator-in-wording en de frustraties, obstakels maar ook inzichten die hij ervaart. Herkenbare situaties worden op een ludieke wijze gepresenteerd met een kleurrijke, Westers getinte en expressieve cartoonstijl. Dit geldt ook voor ander werk in zijn portfolio.

 

Huidig werk is hoofdzakelijk digitaal gemaakt. Met een nieuwsgierige optimistische geest en een goede voorraad aan zelfkennis gaat hij satirisch met zijn eigen proces om. De weg voor een creatieveling is minstens even belangrijk als de bestemming.

 

Echt te ontdekken.

 

 

 

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED DE CULTUURLOFT

Tentoonstelling

Arn Van Wijmeersch

 

vernissage

 

 

vrijdag

29 september 2017

om 20u15

 

de tentoonstelling

loopt verder tot en met

15 oktober 2017

iedere zaterdag

en zondag

van 14u tot 18u

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS