Les Invités

"Les Invités" zijn drie jonge rasmuzikanten die u meenemen op een akoestische reis door de wereld van de Franse muziek. Zanger-gitarist Joachim Wannyn verhuisde vele jaren geleden vanuit Gent naar een gezellig dorpje in de Frans-Belgische grensstreek en dompelde zich sindsdien onder in de warme muzikale taal van 'la douce'. Hij studeerde aan het conservatorium van Kortrijk en is muzikant-zanger-songwriter in diverse bands.

 

Elke De Meester (accordeon en zang) studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven, heeft een amoureuze relatie met Franse musette en tourde onder meer bij Cirque du soleil .

 

Quinten De Vlaeminck (contrabas en zang) studeerde Jazz aan het conservatorium van Gent en is muzikant bij diverse gezelschappen.

 

In trio brengen deze vrienden akoestische interpretaties van hun favoriete klassiekers uit meer dan vijftig jaar chanson, musette en ook wel de betere Franse popmuziek. Bekende en minder bekende pareltjes van Georges Brassens, Joe Dassin, Georges Moustaki, Michel Fugain, Brel, Trenet, Gainsbourg, Lenorman, Dutronc, ZAZ, Axelle Red en andere onsterfelijken wisselen af met authentieke Franse musette en leuke verhalen over de liedjes tussendoor. Allô allô ?!

 

 

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED DE CULTUURLOFT

Les Invités

 

donderdag

31 mei 2018

om 20u15

 

14€ 12€ voor studenten en 60+

 

 

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS