MusicalClubIntiem aprilMusicalClubIntiem met: Liesbeth Roose - Tim Saey - Ellen Dilles

Zij worden begeleid op piano door Yanna Penson.Voor het nieuwe seizoen starten we met een nieuwe formule voor de MusicalClub.

We gaan naar twee formules die we gaan combineren gedurende het seizoen.

De MusicalClub-Jam zoals we gewoon zijn gaan we afwisselen met een MusicalClub-Intiem. Een nieuwe invulling waarbij we naar een gans andere opstelling gaan, waar we in het midden van het publiek gaan spelen . .. Ja nog dichterbij, nog 'Intiemer' dan de Jam's.


We presenteren u een musical-duo/koppel per 'intiem' avond. Zij worden versterkt door een aanstormend talent uit het Conservatorium Brussel.


Liesbeth Roose speelde in musicals als Assepoester, het tamelijk ware verhaal (ensemble, understudy moeder), Beauty and the Beast (Silly Girl, understudy Belle) en Bloodbrothers (mevrouw Janssens). Daarnaast was ze te zien in De Reuzenperzik (Uitgezonderd.), de zomerse revues in Kusttheater ’t Colisée en in het Chansonproject Ze liefden nog lang met Samuël Anastasi en Lotte Stevens.


Samen met pianist Pietro Ramman heeft ze een theatershow waarin ze musical, kleinkunst en jazz een nieuw leven inblaast. In de zomer van 2018 ging ze met Hans Peter Janssens en Pol Vanfleteren naar het Hoge Noorden. Sinds 2017 zingt ze backings bij Helmut Lotti.


Liesbeth verleende haar stem aan verschillende personages in Vaiana en Beauty and the Beast. Ze speelde drie seizoenen in De regel van 3S op Ketnet en vertolkte een kleine gastrol in Gevoel voor Tumor. In 2018 onthulde ze haar eerste, eigen muzikaal project, Betty.


In 40-45 maakt Liesbeth deel uit van het ensemble en is ze understudy voor Sarah.


Eind vorig jaar speelde Tim Saey in Mozart - de Musical de rol van prins-bisschop Colloredo. Eerder was hij te zien in Beauty and the Beast (ensemble, understudy Beast), Albert 1 (Ludwig, understudy Albert), 14-18 (ensemble, understudy sergeant Dedecker), Assepoester, het tamelijk ware verhaal (ensemble), Piano Plage (Igor) en De Sinterklaas Theatershow (Deugnietpiet). Als student werkte Tim mee aan Musicallabo 2012: Terminus en Musicallabo 2013: De Maagd van Orléans. Voor die laatste voorstelling componeerde hij ook de muziek.


Verder vertolkte Tim een gastrol in de Studio 100-serie Nachtwacht en leent hij zijn stem aan verschillende animatiefiguren, waaronder Gabe in Elena van Avalor. Diezelfde stem kan je ook herkennen op de soundtracks van Sacco & Vanzetti en Kiss Me Kate.


Als zanger en pianist is Tim actief in verschillende muziekprojecten: zo werkte hij als backing vocal bij Helmut Lotti en bij de Grungblavers, treedt hij als muzikaal duo op met Liesbeth Roose en is hij frontman van de partyband XQUEEZE.


In 40-45 maakt Tim deel uit van het ensemble en is hij understudy voor De Weert, Staf de Clercq, Schultze en Emiel.

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED   DE CULTUURLOFT

MusicalClub Intiem


donderdag

18 april 2019

om 20u15


inkom 15€

60+ 14€

  studenten 12€


reserveren via de website of  musicalclub@decultuurloft.be

KLIK HIER 

VOOR MEER INFO

OVER DE

ABONNEMENT

MOGELIJKHEDEN

AAN VOORDELIGE PRIJS!!!

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS