MusicalClub Intiem


donderdag

14 februari 2019

om 20u15


inkom 15€

60+ 14€

  studenten 12€


reserveren via de website of  musicalclub@decultuurloft.be

KLIK HIER 

VOOR MEER INFO

OVER DE

ABONNEMENT

MOGELIJKHEDEN

AAN VOORDELIGE PRIJS!!!

VOLZET !!!

weet je nog ????

toen ook met Line Ellegiers & Michiel De Meyer

MusicalClubIntiem februariMusicalClubIntiem met: Line Ellegiers en Michiel De Meyer 

 

Zij worden begeleid op piano door Yanna Penson.We presenteren u een musical-duo/koppel per 'intiem' avond.


Voor deze ‘MusicalClub-INTIEM’ op Valentijndag hebben we een bijzonder en echt Musicalkoppel te gast.

Ze hebben in hun jonge carièrre al heel wat op hun actief. Hebben al in heel wat musicals meegedraaid zoals 'Kiss me Kate', wat voor hen steeds een bijzondere musical zal blijven en nu zijn ze zo’n beetje het gezicht van de musicalproductie 40-45 waar ze ook beiden weer hoofdrollen wegkaapten. Bovendien ze ook op TV geen onbekende ‘personages’

Ook zij worden op piano begeleid door de virtuose vingers van Yanna Penson.


De voorstelling is wel al uitverkocht !!!
Line Ellegiers


Als studente kreeg ze de kans om de rol van Roxie Hart te vertolken in de musical Chicago, onder leiding van Bruno Van Heystraeten. In het theater was ze onder andere te zien in The Elephant Man van Loge10, de musical Evita (regie Stany Crets) en in de sprookjesmusical Rapunzel, van Music Hall. In de zomer van 2017 vertolkte Line de rol van Lois Lane in Kiss Me Kate onder leiding van Tijl Dauwe gebracht door Festivaria. In november 2017 maakte Line deel uit van het ensemble van de Rocky Horror Show van Deep Bridge (regie Stany Crets). Voor hetzelfde bedrijf kroop ze in februari in de rol van de magische toverfee in de sprookjesmusical Doornroosje. Afgelopen zomer was ze te zien in Sunset Boulevard van Festival Bruxellons!.

In 40-45 speelt ze nu de rol van Marie De Bruycker.Michiel De Meyer


Als kind was hij te zien in Pinokkio, Peter Pan, Junglebook en Hans & Grietje. Tijdens zijn opleiding maakte hij zelf voorstellingen met studiegenoten: As You Like It, 3 Boys and a Lady en As You Like It, In2Music. Na zijn studie was hij te zien in het theater met Marie-Antoinette, The Great War Remembered, Bloodbrothers, Kiss of the Spiderwoman, The Sound of Music, Joie de Vivre, Albert 1, Beauty and the Beast, Toen waren er nog nul, Goodbye Norma Jeane, Kiss me Kate, The Little Mermaid en The Last Five Years. Op televisie was Michiel te zien in Coppers, als Jules in Ghost Rockers en als Arne in Thuis. Hij verleende zijn stem aan de Vlaamse filmversies van Beauty and the Beast, Coco en Sherlock Gnomes. Op het grote scherm was hij te zien in de Duitse film Van Leeuwen en de Vlaamse film Het Tweede Gelaat. Michiel werd eind vorig jaar de winnaar van Steracteur Sterartiest op Eén.

In 40-45 maakt Michiel deel uit van het ensemble en is hij zowel alternate als understudy voor de rol van Louis Segers.

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED   DE CULTUURLOFT