MusicalClub Jam

 

Door het succes van de MusicalClubJam's gaan we in het nieuwe seizoen 2018-2019 uiteraard door met de organisatie van deze unieke benadering van MusicalTheatre. Tijdens de MusicalClubJam's nodigen we zangeressen en zangers uit de musicalwereld uit om samen te 'jammen'.

De artiesten laten zich helemaal gaan met de prachtige songs uit de musicals. In een ongedwongen sfeer, in samenspraak met het publiek wordt een heerlijke muzikale avond gebracht, een echte belevenis voor de musical-liefhebber en de muziekliefhebber in het algemeen.

 

Hou de agenda van De Cultuurloft in de gaten, wanneer de Musical Jam's doorgaan.

 

MusicalClub

Intiem

 

Voor het nieuwe seizoen starten we met een nieuwe formule voor de MusicalClub.

We gaan naar twee formules die we gaan combineren gedurende het seizoen.

 

De MusicalClub-Jam zoals we gewoon zijn gaan we afwisselen met een MusicalClub-Intiem. Een nieuwe invulling waarbij we naar een gans andere opstelling gaan, waar we in het midden van het publiek gaan spelen . .. Ja nog dichterbij, nog 'Intiemer' dan de Jam's.

 

We presenteren u een musical-duo/koppel per 'intiem' avond. Zij worden versterkt door een aanstormend talent uit het Conservatorium Brussel.

 

De 'MusicalClub' is opgericht door en voor musicalfans. Met de bedoeling dat iedereen die enthousiast is over 'Musical Theatre' zich er thuis kan voelen. Of je ondertussen de expert geworden bent in de musical theatre-wereld, die zijn muren behangen heeft met de affiches van alle musicals die het levenslicht zagen, of helemaal een nieuw bent op ontdekking voor een nieuwe passie.

Maar evengoed is het een thuishaven voor zangers, actrices, dansers, performers, muzikanten, directors, techniekers, alle achter-de-scene medewerkers, ... kortom iedereen die zich al dan niet beroepshalve inlaat met Musical Theatre.

 

Een soort contactcentrum waar steeds een vlam brand voor de musical. Tegelijk wordt er een basis gelegd voor allerlei initiatieven rond musical theatred in de toekomst.

 

MusicalClub

 

Voor en door liefhebbers van het Musical Theatre in al zijn vormen. We gaan de bestaande en nieuwe musicals op de voet volgen hier in Vlaanderen, maar ook daarbuiten zoals onder andere in Nederland, Engeland met het bekende West End en hun groots aanbod aan musicalvoorstellingen.

 

De MusicalClub organiseert bij ons in De Cultuurloft de Musical-Jam’s.

Het brengen van de mooiste songs uit de geschiedenis van het Musical Theatre door ons Vlaams Musical Talent. Zowel door het jonge zangtalent, al dan niet pas afgestudeerd, als door de professionals met daarbij ook bezoek van onze echte sterren.

 

De MusicalClubJam’s en de Intiem-versies die we voorstellen in De Cultuurloft kunnen we organiseren danzij de steun vanuit de musicalwereld zelf zoals van o.a. Ilse La Monaca, Marianne Carlier, Laurenz Horelbeke, Deborah De Ridder, Ann Van den Broeck en vele anderen.

 

Organiseren we, kleinschalig, maandelijks een event in De Cultuurloft rond musicals, dan is het ook de bedoeling dat we om echt als club te fungeren, dat we mogelijkheden gaan uitwerken om voorstellingen als groep bij te wonen hier in Vlaanderen met de voordelen die dat kan bieden.

 

Daarnaast zullen we ook reizen/uitstappen organiseren naar Nederland/Den Haag, Frankrijk/Parijs of andere plaatsen waar we een orginele productie kunnen volgen, maar niet in het minst willen we ook naar de musicalstad bij uitstek ... Engeland/Londen met zijn West End Theaters.

 

Althans, dat zijn de doelstellingen maar laat ons eerst met de MusicalClub maar al van start gaan en het succes ervan zal door de leden ondersteund worden.

 

Maar vooreerst draait het allemaal om onze maandelijkse ‘MusicalClubJam en of -Intiem in De Cultuurloft, waar we zullen kunnen genieten van een heerlijke avond muziek en zangtalent, bekend en minder bekend, maar die ons gaan meenemen in de ‘Fantasy-world of Musical Theatre’

 

Alle initiatieven rond de Musical Theatre zullen we ondersteunen en/of met de tijd zelf realiseren.

 

Meer info en inschrijvingen/reservaties via

Luc Schreyen - musicalclub@decultuurloft.be

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED DE CULTUURLOFT