Klassiek @ De Cultuurloft


Klassiek @ De Cultuurloft is zoals de titel het aangeeft de benaming van een reeks concerten waar de 'klassieke muziek' belicht en uitgevoerd wordt.


Hier op deze pagina brengen we een overzicht van de concerten die binnen dat programma-onderdeel vallen. Zodat mensen die specifiek uitkijken naar klassieke muziek hier gemakkelijk het  programma kunnen terugvinden. (Binnenkort alle info over het programma 2017 - 2018, deze pagina wordt continue bijgewerkt. Uiteraard ook via de Agenda-pagina kan je het programma van 'Klassiek @ De Cultuurloft'  volgen)

COPYRIGHT ©  |   ALL RIGHTS RESERVED   DE CULTUURLOFT

Klassiek @ De Cultuurloft wordt samengesteld door Yanna Penson. Als virtuoze pianiste heeft ze zelf al op heel veel podia gestaan en heeft daardoor een mooi netwerk rond zich weten te scharen, zowel van  jonge en beloftevolle muzikanten als van gevestigde waarden in de klassieke muziek.

In de muziek geboren - met twee muzikale ouders - is ze al op heel jonge leeftijd met alle facetten van de muziekwereld in aanraking gekomen, zowel op als naast het podium. Waardoor zij ondertussen ook een managementbureau voor muzikanten als organisatiebureau voor kleinschalige concerten is opgestart.

Het is dan ook met veel vreugde en enthousiasme dat we Yanna nu aan onze zijde hebben om ons Klassiek-programma samen te stellen.

U zal aan de samenstelling van ons eerste Klassiek @ De Cultuurloftseizoen meteen merken waarom wij zo enthousiast zijn.

U zal gewoon kunnen meegenieten van het talent dat zij voor ons uitnodigde. Tot dan!


PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS