MusicalClub

MusicalClub Jam


Door het succes van de MusicalClubJam's willen we uiteraard graag doorgaan met deze unieke benadering van MusicalTheatre. Tijdens de MusicalClubJam's komen zangeressen en zangers uit de musicalwereld samen om te 'jammen'.

De artiesten laten zich helemaal gaan met de prachtige songs uit de musicals.

In een ongedwongen sfeer, in samenspraak met het publiek wordt een heerlijke muzikale avond gebracht, een echte belevenis voor de musical-liefhebber en de muziekliefhebber in het algemeen.

Het wordt echter nog effe afwachten of het allemaal opnieuw mogelijk wordt. Nog even geduld. Jullie horen ons weldra!

MusicalClub

Intiem


MusicalClub-Intiem: Jam's waarbij we naar een  andere opstelling gaan, waar we echt in het midden van het publiek gaan 'spelen' . .. Ja, nog dichterbij, nog 'Intiemer' dan de Jam's.


Er komt dan iedere keer een musical-duo/koppel per 'intiem' avond. Deze zangers-zangeressen worden bijgestaan door een aanstormend talent uit de Musicalopleiding van het Conservatorium Brussel.


Ook hier zullen we nog wat geduld moeten vragen om te zien of het mogelijk wordt deze Intiems
 te hernemen. Tot hoors!

Meer video's vind je op:

De 'MusicalClubVlaanderen' is de verderzetting van de 'MusicalClub' die opgericht werd binnen De Cultuurloft door en voor musicalfans. Met de bedoeling dat iedereen die enthousiast is over 'Musical Theatre' zich er thuis kan voelen. Of je ondertussen de expert geworden bent in de musical theatre-wereld, die zijn muren behangen heeft met de affiches van alle musicals die het levenslicht zagen, of helemaal een nieuw bent op ontdekking naar een nieuwe passie.

Maar evengoed is het een thuishaven voor zangers, actrices, dansers, performers, muzikanten, directors, techniekers, alle achter-de-scene medewerkers, ... kortom iedereen die zich al dan niet beroepshalve inlaat met Musical Theatre.


'MusicalClubVlaanderen' waar steeds een vlam brand voor de musical.

Tegelijk is het een basis voor allerlei initiatieven rond musical of musical theatre - 't is maar hoe je't wil benoemen - in de toekomst.


MusicalClubVLAANDEREN


Voor en door liefhebbers van het Musical Theatre in al zijn vormen.


De MusicalClubVlaanderen organiseerde en hoopt in de toekomst nog meer Musical-Jam’s en/of -Intiem's  te kunnen brengen.

=  Gezellig samenkomen met iedereen die van musical houdt en te kunnen genieten van de mooiste songs uit de geschiedenis van het Musical Theatre, gebracht door ons Vlaams Musical Talent.

Gebracht door een keure aan professionals en semi-professionals uit de sector, met daarbij ook bezoek van onze echte sterren, aangevuld met jong aanstormend talent uit de Musicalopleidingen. En niet te vergeten een dikwijls enthousiast meezingend publiek.


De MusicalClubJam’s en de Intiem-versies die we voorstellen kunnen we alleen maar organiseren danzij de steun en medewerking vanuit de musicalwereld zelf zoals van o.a. Ilse La Monaca, Marianne Carlier, Laurenz Horelbeke, Deborah De Ridder, Ann Van den Broeck en vele, vele anderen ... die dikwijls zo goed als belangeloos meewerken om alles mogelijk te maken.


Organiseren we, kleinschalig, onze jam's rond musicals, dan is het ook de bedoeling dat we om echt als club te fungeren en musicalliefhebbers samen te brengen.


Althans, dat is de doelstelling, maar laat ons eerst met de MusicalClubVlaanderen maar al proberen om het succes van de Jam's en de Intiem's van in De Cultuurloft-locatie te evenaren ergens in Vlaanderen.