wordt

MusicalClub Jam


Door het succes van de MusicalClubJam's willen we uiteraard graag doorgaan met de organisatie van deze unieke benadering van MusicalTheatre. Tijdens de MusicalClubJam's nodigen we zangeressen en zangers uit de musicalwereld uit om samen te 'jammen'.

De artiesten laten zich helemaal gaan met de prachtige songs uit de musicals. In een ongedwongen sfeer, in samenspraak met het publiek wordt een heerlijke muzikale avond gebracht, een echte belevenis voor de musical-liefhebber en de muziekliefhebber in het algemeen.

Het wordt echter nog effe afwachten of het mogelijk wordt. Nog even geduld. Jullie horen ons weldra!

MusicalClub

Intiem


Een 'small' formule voor de MusicalClub.

MusicalClub-Intiem: Een nieuwe invulling van de Jam's waarbij we naar een gans andere opstelling gaan, waar we echt in het midden van het publiek gaan spelen . .. Ja nog dichterbij, nog 'Intiemer' dan de Jam's.


We presenteren u dan iedere keer een musical-duo/koppel per 'intiem' avond. Deze zangers-zangeressen worden bijgestaan door een aanstormend talent uit de Musicalopleiding van het Conservatorium Brussel.


Ook hier zullen we nog wat geduld moeten vragen om te zien of het mogelijk wordt deze Intiems
 te hernemen. Tot hoors!

wordt

De 'MusicalClubVlaanderen' is de verderzetting van de 'MusicalClub' die opgericht werd binnen De Cultuurloft door en voor musicalfans. Met de bedoeling dat iedereen die enthousiast is over 'Musical Theatre' zich er thuis kan voelen. Of je ondertussen de expert geworden bent in de musical theatre-wereld, die zijn muren behangen heeft met de affiches van alle musicals die het levenslicht zagen, of helemaal een nieuw bent op ontdekking naar een nieuwe passie.

Maar evengoed is het een thuishaven voor zangers, actrices, dansers, performers, muzikanten, directors, techniekers, alle achter-de-scene medewerkers, ... kortom iedereen die zich al dan niet beroepshalve inlaat met Musical Theatre.


'MusicalClubVlaanderen' is een soort centrum waar steeds een vlam brand voor de musical voor iedereen toegankelijk.

Tegelijk is het een basis voor allerlei initiatieven rond musical of musical theatre - 't is maar hoe je't wil benoemen - in de toekomst.


MusicalClubVLAANDEREN


Voor en door liefhebbers van het Musical Theatre in al zijn vormen.


De MusicalClubVlaanderen organiseert de Musical-Jam’s en/of -Intiem's  =  het brengen van de mooiste songs uit de geschiedenis van het Musical Theatre door ons Vlaams Musical Talent. Een keure aan  professionals uit de sector met daarbij ook bezoek van onze echte sterren en jong aanstormend talent, waarbij we ook het nieuwe talent uit het Conservatorium Brussel Musical uitnodigen.


De MusicalClubJam’s en de Intiem-versies die we voorstellen kunnen we organiseren danzij de steun vanuit de musicalwereld zelf zoals van o.a. Ilse La Monaca, Marianne Carlier, Laurenz Horelbeke, Deborah De Ridder, Ann Van den Broeck en vele, vele anderen ...


Organiseren we, kleinschalig, maandelijks een event rond musicals, dan is het ook de bedoeling dat we om echt als club te fungeren, dat we mogelijkheden gaan uitwerken om voorstellingen als groep bij te wonen hier in Vlaanderen met de voordelen die dat kan bieden.


Daarnaast zijn er ook plannan om reizen/uitstappen te organiseren naar Nederland/Den Haag, Frankrijk/Parijs of andere plaatsen waar we een orginele productie kunnen volgen, maar niet in het minst willen we ook naar de musicalstad bij uitstek ... Engeland/Londen met zijn West End Theaters.


Althans, dat zijn de doelstellingen, maar laat ons eerst met de MusicalClubVlaanderen maar al proberen om het succes van de Jam's en de Intiem's van in De Cultuurloft-locatie te evenaren in de rest van Vlaanderen.


Dus vooreerst draait het allemaal om onze  ‘MusicalClubJam en/of -Intiem', waar we zullen kunnen genieten van een heerlijke avond muziek en zangtalent, bekend en minder bekend, maar die ons gaan meenemen in de ‘Fantasy-world of Musical Theatre’